Gemeentebelangen Groen Soest
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 7
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 5
Slide 7
Slide 1
Slide 2

Deel uw mening

Via ons opiniepanel kunt u uw mening geven over actuele onderwerpen.

Opiniepanel

Sociale Media

Facebook
Twitter
Instagram

@GGS_Soest

Wisseling van de wacht

zondag 19 mei 2019

Op woensdag 15 mei was de Algemene Ledenvergadering van GGS.

Naast een aantal 'normale' agendapunten vond een best wel historisch moment plaats. Voorzitter Jos van den Eijnden trad af en was niet herkiesbaar. Na 19 jaar was het genoeg. Zijn mede bestuursleden en de ALV betreurden maar respecteerden zijn besluit. Jos - een strijder van het eerste uur - heeft zich altijd ingezet voor de continuïteit en saamhorigheid. Dat was ook de reden dat hij zijn terugtreden, wat een aantal jaren terug al zijn bedoeling was, tot nu heeft uitgesteld.

Harry Witte neemt, op voordracht van het bestuur en met instemming van de vergadering, het voorzitterschap van Jos over. De vergadering bedankte Jos en wenste Harry, Frits en Hans veel succes en gaf hen wel een opdracht mee: ga zo snel mogelijk op zoek naar uitbreiding van het bestuur. Harry Witte zal zich daar extra voor inzetten, want hij was toch niet van plan om - net als zijn voorganger - 19 jaar voorzitter te zijn.
Onderliggende opdracht: probeer jonge kandidaten te vinden en ook een vrouw in het bestuur zou niet verkeerd zijn.

Op voordracht van het bestuur werd Jos door de vergadering benoemd tot Erelid van GGS. Jos twijfelde even of hij dat wilde, want "had hij dan nog wel stemrecht?". Dat werd bevestigd, maar geeft ook aan dat Jos betrokken zal blijven.

Bedankt Jos

Laat een reactie achter

Nieuwsoverzicht