Gemeentebelangen Groen Soest
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3

Sociale Media

Facebook
Twitter
Instagram

@GGS_Soest

Bestuur

Hans de Koning

Secretaris

06 309 44 554

Bestuurslid

Ik ben een geboren en getogen Soester. Na een studie economie ben ik voornamelijk in de financiële sector werkzaam geweest. Ik geniet van Soest en met name de groene omgeving spreekt mij erg aan. Ik voelde mij al lange tijd aangetrokken door de standpunten van Gemeentebelangen Groen Soest. Na mijn pensionering heb ik mij in 2013 aangemeld bij de partij en werd bestuurslid. Een functie die ik met veel plezier bekleed.


Stuur een e-mail

Norbert van Gisbergen

Penningmeester

Bestuurslid

Begin deze eeuw werd mijn functie verplaatst naar Amsterdam en zijn wij bewust in Soest komen wonen. Vooral vanwege het groene en dorpse karakter van Soest. Inmiddels ben ik sinds 2017 met pensioen.Gedurende de afgelopen jaren is mij telkens gebleken dat het standpunt dat GGS innam in lokale kwesties (in veruit de meeste gevallen) overeenkwam met de ideeën die ik er zelf over nahield. Een paar jaar geleden lid geworden van GGS en, aangezien ik er nu de tijd voor heb, wil ik mij, als bestuurslid, inzetten om de toekomstige GGS-ambities te helpen realiseren.


Stuur een e-mail

Marianne van Halen

Interim voorzitter

Bestuurslid

 

SOEST en GGS zitten al vanaf 1969 in mijn hart! De kennismaking met Soest en zijn inwoners was warm en een geweldige inspiratie voor mij!
Ik denk en ga voor mogelijkheden , bij GGS kwam de mogelijkheid om mee te denken, oa aan een toekomst met een veilige en mooie woonomgeving!
Dat is steeds mijn streven: va 1998 al als fractieassistent, daarna als raadslid en als bestuurder. GGS is een geweldige groene en democratische partij die zijn plek in Soest ruimschoots verdiend en ik hoop daar nog vele jaren aan mee te werken.


Stuur een e-mail

Henk Diemers

Algemeen bestuurslid

06 - 575 435 11


Stuur een e-mail