Gemeentebelangen Groen Soest
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 7
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 5
Slide 7
Slide 1
Slide 2

Deel uw mening

Via ons opiniepanel kunt u uw mening geven over actuele onderwerpen.

Opiniepanel

Sociale Media

Facebook
Twitter
Instagram

@GGS_Soest

Bestuur

Harry Witte

Voorzitter

035 - 603 20 63

Bestuurslid

Als geboren en getogen Soester heb ik veel mooie plekken zien verdwijnen. Het dorpskarakter van Soest moet niet verder worden aangetast. Ik ben tien jaar wethouder geweest en achttien jaar raadslid. In Soesterberg was ik vier jaar verantwoordelijk voor het Masterplan,Hart van de Heuvelrug en de transitie van de vliegbasis. De bijzonder fraaie omgeving van Soest en Soesterberg moet beschermd worden. Ik was initiator van de fietsbrug en redde het openbaar onderwijs in Soest. Ik bezit principieel geen auto, maar doe aan autodelen.


Stuur een e-mail

Frits de Vries

Penningmeester

035 - 887 98 80

Bestuurslid

Sinds 1 februari 2015 ben ik officieel inwoner van Soest. We hebben de gehele omgeving van Utrecht afgezocht naar een geschikt huis. Maar de meeste huizen zijn ouder en hebben een goede onderhoudsbeurt nodig. Tot we in Soest kwamen. Het dorp sprak ons meteen aan vanwege zijn gemoedelijke karakter. We vonden een huis dat ongeveer 10 jaar oud was dus zonder achterstallig onderhoud. Een leuke buurt, en ook een politieke partij die alleszins de moeite waard is om je voor in te zetten. Dus we voelen ons helemaal in ons element.


Stuur een e-mail

Hans de Koning

Secretaris

035 - 609 02 27

Bestuurslid

Ik ben een geboren en getogen Soester. Na een studie economie ben ik voornamelijk in de financiële sector werkzaam geweest. Ik geniet van Soest en met name de groene omgeving spreekt mij erg aan. Ik voelde mij al lange tijd aangetrokken door de standpunten van Gemeentebelangen Groen Soest. Na mijn pensionering heb ik mij in 2013 aangemeld bij de partij en werd bestuurslid. Een functie die ik met veel plezier bekleed.


Stuur een e-mail

Norbert van Gisbergen

Bestuurslid

Bestuurslid

Begin deze eeuw werd mijn functie verplaatst naar Amsterdam en zijn wij bewust in Soest komen wonen. Vooral vanwege het groene en dorpse karakter van Soest. Inmiddels ben ik sinds 2017 met pensioen.Gedurende de afgelopen jaren is mij telkens gebleken dat het standpunt dat GGS innam in lokale kwesties (in veruit de meeste gevallen) overeenkwam met de ideeën die ik er zelf over nahield. Een paar jaar geleden lid geworden van GGS en, aangezien ik er nu de tijd voor heb, wil ik mij, als bestuurslid, inzetten om de toekomstige GGS-ambities te helpen realiseren.


Stuur een e-mail

Natasja van Voorst

Besuurslid

Bestuurslid

Ik draag graag bij aan wat telt en vond in de uitgangspunten van GGS de taal en visie die ik zelf ook spreek en heb. Ik hou van Soest en al ben ik hier niet geboren en getogen, ik voel mij na 17 jaar toch ook een echte Soestenaar. Dit is tegelijkertijd de kracht van deze veelzijdige gemeente, waar ik naar verhuisde omdat zij dicht bij de natuur staat en iets toegankelijks en maakbaars heeft voor iedereen. Dit streef ik in mijn persoonlijk leven en werk ook na.

Mijn voornemen is me in te spannen om het karakter van een open en toegankelijk GGS ook bij de mensen die verder af staan van de politiek ´tussen de oren en in het hart te krijgen. We maken, met elkaar, de samenleving en daar zit een enorme energie, bak vol ideeën en strijdlust. Persoonlijk hecht ik aan eerlijkheid, passie (ervoor gaan) en het goede behouden. Natuur, dieren, waarden en normen, vooral gericht op duurzaamheid en iets minder van ´van alles´. Ook al strijkt dat soms tegen keurige haren in.


Stuur een e-mail