Gemeentebelangen Groen Soest
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3

Deel uw mening

Via ons opiniepanel kunt u uw mening geven over actuele onderwerpen.

Opiniepanel

Sociale Media

Facebook
Twitter
Instagram

@GGS_Soest

Stem Lijst 1: Erna Wegman

zaterdag 12 maart 2022

Goed omgaan met de aarde, met mens, plant en dier.

Zorgen dat het goed en duurzaam is en blijft in Soest, dat is waar ik mij voor inzet.

Wat ik belangrijk vind is dat iedereen die in Soest woont mee kan doen met de samenleving. Duurzaamheid speelt daarbij voor mij in alle opzichten een rol. Geen armoede, goede gezondheid en welzijn, goed omgaan met de aarde. Zorgen dat wij in Soest kunnen genieten van lokale producten van producenten die we kennen.

U kunt mij bereiken op nummer 06-44347498 om van gedachten te wisselen over het verkiezingsprogramma van GGS.

Insta: erna_wegman

Achtergrond

Sinds 2008 woon ik met heel veel plezier in Soest en ieder jaar leer ik nog nieuwe mensen en plaatsen kennen in Soest. Je kunt mij vaak al wandelend met de hond over de Soester Eng tegenkomen, dat is toch wel mijn favoriete plek. De Eng is elke dag anders en verveelt nooit.

Waarom GGS

GGS staat voor lokaal en weet de inwoners van Soest te vinden. Dat is precies wat mij aanspreekt en waar ik aan mee wil werken.

GGS staat voor duurzaam, voor behoud van landschap en biodiversiteit. Met oog voor hoe het kan in Soest. Ruimte voor flora en fauna opofferen ten behoeve van grootschalige technische oplossingen tegen klimaatverandering is voor in Soest niet logisch. Bijdragen aan een gezonde aarde en een rijke voedselbodem bieden is voor mij wel logisch in Soest.

GGS staat voor gezondheid en welzijn. Voor mij is dit óók onderdeel van duurzaamheid. Gezond eten, lokale producten, buurtinitiatieven die hieraan bijdragen, voor elkaar klaar staan en een lokale economie die hieraan bijdraagt.

Voor mij is het klip en klaar dat GGS om al deze redenen bij mij past!

Stem op 16 maart: nr 5. Erna Wegman - GGS lijst 1


Deze week belanden in alle Soester brievenbussen de GGS biljetten in bundels van drie. Eén van de drie biljetten is van de kandidaat bij jou uit de buurt.

Laat een reactie achter

Nieuwsoverzicht