Gemeentebelangen Groen Soest
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3

Sociale Media

Facebook
Twitter
Instagram

@GGS_Soest

Stem Lijst 1: Yolanda Bonouvrié

donderdag 10 maart 2022

Soesterberg is wonen in een nationaal park

Als raadslid ga ik voor het behouden, onderhouden en verbeteren van onze mooie groene leefomgeving, voor leefbaarheid op alle fronten en veiligheid. Soesterberg is in ontwikkeling. Daarbij is het belangrijk dat er een goede balans tussen wonen en natuur gehandhaafd blijft. Alle inwoners moeten geïnformeerd en betrokken worden bij alle plannen en ontwikkelingen in Soesterberg.

Ik wil samen en in overleg met inwoners zoeken naar, en komen tot de best mogelijke oplossingen.

Achtergrond

Ik ben geboren en getogen Soesterbergse. Moeder van 4 kinderen en hoeder van mens, dier en natuur. Als instructrice op een manege mag ik jong en oud de liefde voor de ruitersport en dieren meegeven.

Waarom GGS

Toen ik in 2010 voor het eerst door GGS werd gevraagd om me kandidaat te stellen, leek het me een fantastische kans om mijn betrokkenheid bij de natuur, milieu en veiligheid op een ander niveau te manifesteren. Tot dat moment was ik vooral in de buurt actief: in het wijkbeheerteam, of dorpbeheerteam, zoals dat in het dorp Soesterberg werd genoemd.

Komende raadsperiode

Bij de komende verkiezingen zijn mijn passies niet gewijzigd. Ik ga voor het behouden, onderhouden en verbeteren van onze mooie groene leefomgeving, leefbaarheid op alle fronten, en veiligheid. Maar er is een belangrijke drijfveer bijgekomen. De politiek en inwoners staan te ver uit elkaar. Een raadslid vertegenwoordigt de inwoners. Ik wil samen en in overleg met inwoners zoeken naar, en komen tot de best mogelijke oplossingen

Stem op: nr 7. Yolanda Bonouvrié - GGS lijst 1


Laat een reactie achter

Nieuwsoverzicht