Gemeentebelangen Groen Soest
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3

Deel uw mening

Via ons opiniepanel kunt u uw mening geven over actuele onderwerpen.

Opiniepanel

Sociale Media

Facebook
Twitter
Instagram

@GGS_Soest

Stem Lijst 1: Rob Goudriaan

dinsdag 8 maart 2022

GGS: het belang van een lokale partij.

Als lid van de GGS wil ik graag de toegankelijke schakel zijn tussen de inwoners van Soest en Soesterberg en de gemeente. Ik spreek door mijn vrijwilligerswerk veel inwoners en ik hoor daar heel vaak dat men de weg niet kan vinden om hun mening bij het (gemeente)bestuur kenbaar te maken.

Achtergrond

Ik woon al bijna 70 jaar in Soest, ben getrouwd, heb 2 kinderen en 2 (bijna 3) kleinkinderen. Ook zij wonen ook allemaal in dit prachtige Soest. Na bijna 30 jaar ondernemer te zijn geweest in de ICT-sector ben ik, toen ik 65 werd, hiermee gestopt. Tientallen jaren ben ik al lid van de atletiekvereniging Pijnenburg waar ik vele kilometers door onze prachtige bossen heb kunnen hardlopen.

Bijna 10 jaar heb ik hier de coördinatie gedaan voor de vrijwilligers van de noodwacht. Mijn vrije tijd probeer ik zo nuttig mogelijk te besteden. Ik heb redelijk veel bestuurlijke functies gehad bij verschillende verenigingen in- en buiten Soest. Ook ben ik al vele jaren burgerhulpverlener met een eigen AED en kan door de 112-alarmcentrale worden ingezet bij reanimaties.Verder ben ik al vele jaren vrijwilliger bij de Sylvestercross, Cabrio, de 5 mei vieringen en bij de avondvierdaagse organisatie. 

Ik ben actief lid bij de Stichting VAnG (Van Afval naar Grondstof). Wij zetten ons in om de jeugd goed te leren omgaan met de natuur en probeer ze het kringloop denken bij te brengen. Jong geleerd is oud gedaan. Eén van de dingen die we hierbij bereikt hebben is dat alle Soester scholen de intentieverklaring hebben getekend om afvalvrij te worden. VAnG coördineert ook onze Streetmasters, dat zijn inwoners van Soest en Soesterberg die in hun vrije tijd het zwerfafval opruimen, Ook ben ik oprichter en voorzitter van de Stichting Verkeersregelaars Soest. Verenigingen en andere organisaties kunnen via onze stichting (vrijwillige) verkeersregelaars inzetten bij hun evenementen. Wij zorgen dat ze een extra opleiding krijgen en voorzien ze van gecertificeerde kleding en materialen. Op deze manier kunnen we onze gemeente een stukje veiliger maken.

Waarom GGS

De uitgangspunten van GGS spreken mij erg aan, het is een lokale partij door en voor inwoners van Soest en Soesterberg.  Het is een goede kans om mijn ervaringen als vrijwilliger bij de verschillende verenigingen in te brengen. Binnen GGS en eventueel de raad, hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de verkeersproblemen, veiligheid, het (betaalbaar)wonen, het milieu, de sport en de ouderenzorg.

Stem op: 14,15 of 16 maart nr 9. Rob Goudriaan - GGS lijst 1


Zie ook op deze site: Kandidaten 2022.

Deze week belanden in alle Soester brievenbussen de GGS biljetten in bundels van drie. Eén van de drie biljetten is van de kandidaat bij jou uit de buurt.

Laat een reactie achter

Nieuwsoverzicht