Gemeentebelangen Groen Soest
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3

Deel uw mening

Via ons opiniepanel kunt u uw mening geven over actuele onderwerpen.

Opiniepanel

Sociale Media

Facebook
Twitter
Instagram

@GGS_Soest

Stem Lijst 1: Do Iseger

maandag 7 maart 2022

Bij GGS staat Groen op 1, daar wil ik me graag mee verbinden.

Soest en Soesterberg groen houden, ons gezamenlijk sterk maken voor het behoud van een natuurlijke leefomgeving. Mijn ambitie is een dorp van èn voor ons allemaal, waar we ons veilig voelen.

Ik wil graag luisteren naar wat er speelt en ook de stem kunnen zijn van velen, zowel binnen de partij als binnen de raad. Ik denk dan ook dat het voor iedereen belangrijk is dat de stem van ons allemaal vertaald wordt binnen de raad. GGS biedt hiervoor het platform en daar ben ik blij mee.

Ik vind het belangrijk dat wij, als inwoners, ons herkennen in wat er gezegd en besloten wordt. Door mijn ruime werkervaring ben ik binnen de partij breed inzetbaar en zal ik bijdragen daar waar ik dat kan.

Achtergrond

Zelf ben ik opgegroeid in een klein dorp vlakbij Soest en het dorpse karakter spreekt me dan ook binnen Soest het meeste aan. Ik woon sinds 11 jaar in Soest en voel me hier enorm thuis, ik geniet van het grote aanbod in natuur. Ik wandel graag met mijn honden in onze omgeving, de duinen en de bossen, en krijg enorm veel energie van de mogelijkheid om mee te mogen denken om deze leefomgeving te behouden en te versterken.

Waarom GGS

Bij GGS krijg ik de kans om mijn enthousiasme en daadkracht tot leven te laten komen. Binnen mijn 'reguliere' werk ben ik altijd bezig met verbinding van mensen. Vanuit mijn functie als HR-manager staat de mens en ontwikkeling altijd bovenaan. Daarnaast volg ik een opleiding tot wandelcoach waarbij ik me bevoorrecht voel om zo omringd te worden door de prachtige natuur van Soest. Bij GGS staat Groen op 1 en daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Stem op: 14,15 of 16 maart nr 10. Do Iseger - GGS lijst 1


Zie ook op deze site: Kandidaten 2022.

Deze week belanden in alle Soester brievenbussen de GGS biljetten in bundels van drie. Eén van de drie biljetten is van de kandidaat bij jou uit de buurt.

Laat een reactie achter

Nieuwsoverzicht