Gemeentebelangen Groen Soest
Slide 4
Slide 5
Slide 5
Slide 7
Slide 7
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3

Sociale Media

Facebook
Twitter
Instagram

@GGS_Soest

Natasja beëdigd als Fractieassistent

woensdag 14 oktober 2020

Burgemeester Metz installeerde vanmorgen Natasja van Voorst als nieuwe fractieassistent voor Gemeentebelangen Groen Soest (GGS). Zij vervangt Roland Wiekanp die inmiddels te druk is met zijn werk.

Roland is 12 jaar betrokken geweest bij de fractie van GGS, waarvan een periode ook als raadslid. Wij zullen hem missen als financieel specialist maar prijzen ons gelukkig met de opvolging door Natasja van Voorst.Tegelijkertijd werd ook een assistent voor de fractie van de PvdA beëdigd.

Tussen de oren en in het hart

Over Natasja van Voorst, kunnen we, in haar eigen woorden zeggen:

Bijdrage
Ik draag graag bij aan wat er toe doet. In de uitgangspunten van GGS vind ik de taal en visie die ik zelf ook spreek en heb. Ik hou van Soest en al ben ik hier niet geboren en getogen, voel ik mij na 17 jaar toch ook een echte Soestenaar. Dit is tegelijkertijd de kracht van deze veelzijdige gemeente, waar ik naar verhuisde omdat zij dicht bij de natuur staat en iets toegankelijks en maakbaars heeft voor iedereen. Dit streef ik in mijn persoonlijk leven en werk ook na.

Ik zie uit naar een samenwerking met de fractie en onze wethouder (en de raad). GGS bestaat uit een groep kundige, gepassioneerde en toegankelijke mensen, die ik graag ondersteun en versterk. Ik denk dat ik veel kan leren als het gaat om processen van besluitvorming, wat kan en wat (nog) niet kan en wat wél… Ik kom uit een ondernemersgezin en heb mijn jeugd vooral in de buitenlucht doorgebracht, vaak op de rug van een paard.   

Verwachting
Jullie kunnen van mij verwachten dat ik me zal inspannen om het karakter van een open en toegankelijk GGS ook bij de mensen die verder af staan van de politiek ´tussen de oren en in het hart te krijgen.´ We maken, met elkaar, de samenleving en daar zit een enorme energie, bak vol ideeën en strijdlust. Daarnaast: ik regel graag, organiseer, denk mee, werk uit, of doe ´gewoon´ wat nodig is - achter de schermen -.´  

Wie
Ik ben 46 jaar oud, woon aan de rand van de bossen bij Hees met drie kinderen, paarden, kippen en vriend. Sinds 2000 werk ik als zelfstandig ondernemer en geef ik HR-en leiderschapstraining aan ondernemers in het MKB, maak ik e-learning voor onder andere de GGZ-Ecademy en ben ik actief voor Artishock - werkgroep toneel -. Ik doe zelf aan theatersport, een vorm van impro toneel, met een groep van zo´n 15 andere Soesters. Ik studeerde af als A&O-psycholoog en haalde een bachelor ´Personeel & Arbeid.´

Persoonlijk hecht ik aan eerlijkheid, passie (ervoor gaan) en het goede behouden. Natuur, dieren, waarden en normen, vooral gericht op duurzaamheid en iets minder van ´van alles´.

Enkele foto's van de installatie van hedenmorgen:

Marianne van Halen

Interim voorzitter

Bestuurslid

 

SOEST en GGS zitten al vanaf 1969 in mijn hart! De kennismaking met Soest en zijn inwoners was warm en een geweldige inspiratie voor mij!
Ik denk en ga voor mogelijkheden , bij GGS kwam de mogelijkheid om mee te denken, oa aan een toekomst met een veilige en mooie woonomgeving!
Dat is steeds mijn streven: va 1998 al als fractieassistent, daarna als raadslid en als bestuurder. GGS is een geweldige groene en democratische partij die zijn plek in Soest ruimschoots verdiend en ik hoop daar nog vele jaren aan mee te werken.


Stuur een e-mail

Laat een reactie achter

Nieuwsoverzicht