info@ggs.nu

Deel uw mening

Via ons opiniepanel kunt u uw mening geven over actuele onderwerpen.

Opiniepanel

Volg ons op:

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Twitter Instagram

@GGS_Soest

Gemeentebelangen Groen Soest

Fractie

Harry Witte
Fractievoorzitter

035 - 603 20 63

Verkeer en vervoer, Wonen en Ruimtelijke ordening, Natuur en Milieu

Ik ben politiek actief voor het welzijn van toekomstige generaties. Als geboren en getogen Soester heb ik veel mooie plekken zien verdwijnen. Het dorpskarakter van Soest moet niet verder worden aangetast. Ik ben tien jaar wethouder geweest. In Soesterberg was ik vier jaar verantwoordelijk voor het Masterplan,Hart van de Heuvelrug en de transitie van de vliegbasis. De bijzonder fraaie omgeving van Soest en Soesterberg moet beschermd worden. Ik was initiator van de fietsbrug en redde het openbaar onderwijs in Soest. Ik bezit principieel geen auto, maar doe aan autodelen.

Stuur een e-mail

Simone Haenen
Raadslid

06 - 39 89 57 37

Onderwijs, Zorg en Welzijn, Kunst en Cultuur; Bestuurlijke taken

Ik wil naar meer samenwerking tussen gemeente en inwoners: samen zoeken naar creatieve oplossingen, een frisse blik op veranderingen en mogelijkheden. De inzet van technologie en nieuwe media kan een goed middel zijn. Mijn hele leven woon ik in het bosrijke Soesterberg - een leven zonder groen kan ik me echt niet voorstellen. Goed omgaan met natuur en mileu vind ik ontzettend belangrijk, daar zet ik mij actief voor in – ook prive! Ook hoop ik veel te betekenen in de actuele veranderingen op het gebied van zorg, welzijn en onderwijs.

Je kunt me ook vinden op twitter en facebook of neem een kijkje op mijn persoonlijke website

Stuur een e-mail

Jan Paauw
Raadslid

06 - 20 66 71 56

FinanciŽn/middelen, Veiligheid, Economie, Zorg en Welzijn, Sport en Recreatie

Ik ben opgegroeid in Soest en woon er met veel plezier, Soest is mijn thuis, ik ben trots op Soest. Als ik weer gekozen word zal ik mij inzetten om sport voor iedereen betaalbaar te houden. Sporten en bewegen is gezond en belangrijk voor iedereen, van jong tot oud. Ook zal ik veel energie en aandacht geven aan de Zorg en me inzetten voor inwoners die hulp nodig hebben. Ik hoop op uw vertrouwen en op uw stem en zal er alles voor doen om mijn belofte waar te maken.

Stuur een e-mail

Roland Wiekamp
Fractieassistent

035 - 602 78 20

FinanciŽn/middelen, Sport en recreatie, Veiligheid, Economie

Opgegroeid in het westen des lands, Economie gestudeerd in Rotterdam ben ik, om dichter bij mijn werk te wonen, naar Soest verhuisd. Hier woon ik met veel plezier, geniet dagelijks van de prachtige omgeving. Als ik gekozen word in de gemeenteraad zal ik mij inzetten om het groene karakter van Soest/Soesterberg te behouden. En dat er zuinig wordt omgegaan met gemeenschapsgeld. Bij landelijke verkiezingen gaat mijn stem naar partijen die zich inzetten voor een duurzamer gebruik van de aarde door de mens en die opkomen voor dieren en de natuur.

Stuur een e-mail

Cees Paul
Fractieassistent

035 - 544 89 07

Kunst en Cultuur, financiŽn/middelen, Natuur en milieu

De afgelopen 4 jaar heb ik me van harte ingezet voor een Groen, Gezond en Sociaal Soest. Als fractie-assistent heb ik veel geleerd onze mooie gemeente - over het bestuur, de indeling, de bedrijven en inwoners ervan. Naast aandacht voor Groen in brede zin ligt mijn aandacht bij financiën en cultuur. Naast natuur vind ik cultuur ook onmisbaar voor een Gezond en Sociaal dorpsleven.

Stuur een e-mail
Copyright 2018 Gemeentebelangen Groen Soest | Giftenreglement Webdesign by RETO