8 Roland Wiekamp

Financiën - Sport en Recreatie - Economie

Ik zal mij inzetten voor behoud van het groene karakter van Soest en Soesterberg. Ook wil ik er op toezien dat er zuinig wordt omgegaan met gemeenschapsgeld.

Achtergrond

Ik ben opgegroeid in het westen van het land. Ik heb economie gestudeerd in Rotterdam en ben ik, om dichter bij mijn werk te wonen, naar Soest verhuisd. Hier woon ik met veel plezier en geniet ik dagelijks van de prachtige omgeving.

Waarom GGS

Als ik gekozen word in de gemeenteraad zal ik mij inzetten om het groene karakter van Soest en Soesterberg te behouden. En ook wil ik er op toezien dat er zuinig wordt omgegaan met gemeenschapsgeld. Bij landelijke verkiezingen gaat mijn stem naar partijen die zich inzetten voor een duurzamer gebruik van de aarde door de mens en die op komen voor dieren en de natuur.