6 Yolanda Bonouvriť

Natuur en  Milieu - Veiligheid

Achtergrond

Ik ben geboren en getogen Soesterbergse. Moeder van 4 en hoeder van mens, dier en natuur. Als instructrice op een manege mag ik jong en oud de liefde voor ruitersport en dieren meegeven.

Waarom GGS

Toen ik 8 jaar geleden voor het eerst door GGS werd gevraagd om me kandidaat te stellen, leek het me een fantastische kans om mijn betrokkenheid bij natuur, milieu en veiligheid op een ander nivo te manifesteren. Tot dat moment was ik vooral in de buurt actief: in het wijkbeheerteam, of dorpbeheerteam, zoals dat in het dorp Soesterberg werd genoemd.

Komende raadsperiode

Bij de verkiezingen op 21 maart zijn mijn passies niet gewijzigd. Ik ga voor het behouden, onderhouden en verbeteren van onze mooie groene leefomgeving, leefbaarheid op alle fronten, en veiligheid.

Maar er is een belangrijke drijfveer bijgekomen.Vier jaar raadslidmaatschap en vervolgens vier jaar inactiviteit hebben mij iets duidelijk gemaakt. De politiek en inwoners staan te ver uit elkaar. Een raadslid vertegenwoordigt de inwoners. Ik wil samen en in overleg met inwoners zoeken naar, en komen tot de best mogelijke oplossingen.