info@ggs.nu

Deel uw mening

Via ons opiniepanel kunt u uw mening geven over actuele onderwerpen.

Opiniepanel

Volg ons op:

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Twitter Instagram

@GGS_Soest

Gemeentebelangen Groen Soest

5 Cees Paul

5 Cees Paul

Kunst & Cultuur - Natuur & Milieu - Duurzaamheid - Financiën

 

We hebben het over de achtertuin van ons allemaal.

 

Als fractie-assistent heb ik veel geleerd over het bestuur, de indeling, de bedrijven en inwoners van onze mooie gemeente. Binnen de fractie en ook soms in de raad heb ik me van harte ingezet voor een Groen, Gezond en Sociaal Soest. Naast aandacht voor het groen in brede zin besteed ik met name aandacht aan financiën en cultuur. Voor de gezonde ontwikkeling van zowel het individu als de sociale samenhang zijn deze zaken onmisbaar.

Achtergrond

In 1968 kwam ik in Soest wonen om mijn vierde verjaardag te vieren en naar school te gaan. Ik ben er opgegroeid. Ik speelde in de duinen en haalde mijn zwemdiploma in het Soester Natuurbad. Na de middelbare school ging ik in Utrecht studeren en bleef er een kwart eeuw hangen. Mijn werk verhuisde van Amsterdam naar Duitsland en ik verhuisde een tijdje mee.

Waarom GGS

In 2012 kwam ik weer in Soest NL wonen en werd actief bij Artishock. Daar ontmoette ik Harry Witte. Ik schreef een tekst voor de twintigste verjaardag van Gemeentebelangen Groen Soest en werd desondanks een jaar later gevraagd of ik mee wilde doen met de verkiezingen van 2014. Dat deed ik graag. In Utrecht heb ik als verslaggever van de lokale radio de gemeentepolitiek leren kennen. Ik zag dat landelijke verschillen daarin veel minder belangrijk zijn dan liefde en kennis van de omgeving.

Je kan het in de gemeentepolitiek eens zijn met een partij waar je niets mee hebt, gewoon omdat die wethouder precies wist over welke boom in welke straat hij spreekt. We hebben het over de achtertuin van ons allemaal. In de aanloop naar de vorige verkiezingen en in de raadsperiode ‘14-’18 heb ik over alle mogelijke onderwerpen geschreven voor de website van GGS en via Twitter raadsvergaderingen verslagen.

Copyright 2018 Gemeentebelangen Groen Soest | Giftenreglement Webdesign by RETO