2 Aukje Treep-van Hoeckel

Wonen - Ruimtelijke Ordening - Natuur en Milieu - Duurzaamheid - Recreatie

Als lid van GGS  wil ik graag mijn kennis en kunde inzetten als landschapsarchitect en wil ik intensief werken aan een duurzame samenleving waarbij inwoners betrokken worden bij alles wat er leeft in Soest en Soesterberg.

Achtergrond

Sinds 2006 woon ik, samen met mijn gezin, met veel plezier in Soest. Ik geniet van de prachtige natuur in de directe omgeving, de kleine verborgen pareltjes die ik al fietsend nog steeds ontdek, een diversiteit aan landschappen, de duinen, de hei en het bos op loopafstand en het polderlandschap van de Eem aan de andere kant.

Ook de centrale ligging van Soest in het land met een goede bereikbaarheid per trein vind ik erg belangrijk. Als zelfstandig landschapsarchitect ontwerp ik buitenruimtes zoals de inrichting van woonbuurten, pleinen, speelplekken, openbare tuinen en parken. Vanzelfsprekend kom ik daarbij in aanraking met duurzaamheidsaspecten in de woningbouw en leefomgeving.

Waarom GGS

GGS kiest voor een Groen, Gezond en Sociaal Soest waar iedereen met plezier kan blijven wonen, werken en recreëren. En waar inwoners invloed hebben op vraagstukken over toekomstige ontwikkelingen van Soest en Soesterberg.

Ik ben lid geworden van GGS omdat GGS deze idealen weet te vertalen in de de praktijk. Daarbij wordt consequent de keuze voor duurzaamheid gemaakt. Hoe de gemeente een beetje mooier en beter te maken? Zowel ruimtelijk als sociaal. GGS houdt niet alleen rekening met mensen van nu maar ook met generaties na ons, met de natuur, het milieu en dierenwelzijn. Dit alles sluit helemaal aan bij mijn visie, hoe ik wil leven en mijn keuzes daarbij maak.